Veiligheidszorgsysteem

Als werkgever wilt u graag dat uw mensen onder ideale omstandigheden kunnen werken. De veiligheid op uw bedrijf moet in orde zijn, zeker als er op de werkvloer meerdere risicofactoren aanwezig zijn. De overheid heeft het verplicht gesteld dat bedrijven een veiligheidszorgsysteem implementeren, waar regels instaan waar iedereen bij uw bedrijf aan moet voldoen. In dit systeem staan ook eisen aan de omstandigheden op uw bedrijf en een planning voor het controleren van deze omstandigheden. Ook als er nieuwe elementen moeten worden toegevoegd staat dit in het systeem. Er komt nogal wat bij kijken om een goed systeem samen te stellen. Arbode Advisering kan u ondersteunen bij het opstellen en implementeren van veiligheidszorgsystemen. Onze experts hebben veel ervaring op dit gebied en delen deze ervaring graag met u.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleidings-, advies- en detacheringsbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden en kwaliteit.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183-64 93 67