Opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK)

Opleiding Hoger Veiligheidskundige (HVK)

Locatie

Gorinchem / Online

Duur

17 maanden
1x per week les

Startdatum

24 mei 2023

Prijs

€ 10.999
excl. btw.

Opleiding HVK

Bent u de preventieprofessional die op zoek is naar een goede basis en tegelijkertijd een verbreding van uw kennis en vaardigheden op het gebied van arbeidsveiligheid? Dat kunnen wij u bieden in onze unieke opleiding Hoger Veiligheidskundige (HVKplus), oftewel naast het normale curriculum van Hoger Veiligheidskundige zijn er extra onderwerpen die tijdens de opleiding worden behandeld.

Wij leiden u tijdens de basisopleiding op tot Hoger Veiligheidskundige. Hiermee heeft u al een volwaardige HVK-opleiding gevolgd. Naast de basisopleiding volgt u tijdens het opleidingstraject aanvullende specialistische opleidingen. Hiermee zorgen we dat u optimaal bent opgeleid om als Hoger Veiligheidskundige of Safetymanager aan de slag te gaan: vandaar HVKplus!

De duur van de opleiding bestaat uit 28 opleidingsdagen en het maken van een scriptie, waarvoor u ongeveer 4 maanden moet uittrekken.

Van deelnemers vragen wij een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Deelnemers met een HBO diploma worden toegelaten op de opleiding. Voor deelnemers die HBO werk- en denkniveau onvoldoende aantoonbaar kunnen maken door een uitgebreid curriculum en werkgeversverklaring zijn verplicht een onafhankelijk assessment te ondergaan.

  • Hoge slagingspercentages

  • Goed te combineren met je baan

  • Topdocenten uit de praktijk

  • Waardevol diploma

  • Klassikaal of virtueel

Heeft u vragen over de opleiding Hoger Veiligheidskundige? Dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers.

Inschrijven voor de opleiding HVK