Locatie

Regio Gorinchem

Duur

17 maanden
gemiddeld 2x per maand les

Startdatum

10 oktober 2024

Prijs

€ 10.999
excl. btw

Opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK)

Ben je klaar om de veiligheid op de werkvloer naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de Hogere Veiligheidskunde (HVK) Opleiding bij Arbode!

Met de HVK opleiding van Arbode word je in 17 maanden opgeleid tot expert op het gebied van veiligheid binnen een organisatie. Na afronding van de opleiding ben je een gecertificeerd Hogere Veiligheidskundige (HVK’er) en ben je een adviseur voor het management en de Ondernemingsraad (OR) betreffende het veiligheids- en Arbobeleid. Je geeft richting aan het veiligheidsbeleid, het managen van complexe risicovolle werkzaamheden en je bent dé gesprekspartner voor andere deskundigen en externe toezichthouders.

Is de HVK opleiding geschikt voor jou? Als HVK’er zorg je ervoor dat de hele organisatie veilig werkt en een structuur biedt om veiligheid voor de werknemers te waarborgen. Wil je de volgende stap in je carrière zetten? Download dan nu onze brochure voor meer informatie of schrijf je direct in.

Onze Hogere Veiligheidskunde opleiding is geaccrediteerd door Hobéon SKO. De Stichting
Hobéon SKO ziet toe op de kwaliteit van de opleiding.

Van deelnemers vragen wij een aantoonbaar HBO werk-en denkniveau. Deelnemers met een HBO diploma worden toegelaten op de opleiding. Voor deelnemers die HBO werk- en denkniveau niet aantoonbaar kunnen maken met CV en diploma, bestaat de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een onafhankelijk assessment te ondergaan bij een gerenommeerd Human Resources Management-bureau (HRM bureau), waarbij uw werk- en denkniveau op NLQF/EQF niveau 6 (HBO-Bachelor) wordt vastgesteld.

  • Hobéon SKO gecertificeerd

  • Hoge slagingspercentages

  • Goed te combineren met je baan

  • Topdocenten uit de praktijk

  • Waardevol diploma

  • Klassikaal

Heeft u vragen over de opleiding Hogere Veiligheidskunde? Dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers.

Inschrijven voor de opleiding HVK