Privacyverklaring

Privacyverklaring

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk bureau op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu.

Speerpunt is de advisering, opleiding  en deskundige (project)begeleiding op het gebied van kwaliteit, arbo, milieu en informatiebeveiliging.

Arbode heeft de Regelhulp van de Algemene​ verordening gegevensbescherming gevolgd van de Autoriteit Persoonsgegevens. Deze is in het leven geroepen om organisaties te ondersteunen bij het in kaart brengen van hun verplichtingen onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij zijn volgens de AVG wettelijk verplicht de bezoekers van deze website duidelijk te informeren over welke privacygevoelige gegevens wij verzamelen en met welk doel.

Persoonlijke gegevens

Arbode B.V. hecht veel waarde aan de bescherming van de privacy van de bezoekers van deze website. Daarom spannen wij ons in om bij het gebruik van onze diensten uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken alsmede met welk doel. Wij raden u aan deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen.

Verzamelen van gegevens

Bij gebruik van deze website kunt u ervoor kiezen om de uitkomst van sommige onderdelen van deze website direct te downloaden. U kunt er ook voor kiezen om de uitkomst of aanvragen van informatie of offertes te ontvangen. In dat geval vragen wij u uw e-mailadres en sommige persoonlijke gegevens in te voeren.
Wij gebruiken uw gegevens slechts voor het toesturen van uw aangevraagde informatie of voor het aangegeven gewenste contact. Indien er geen aanleiding is voor vervolgcontact, verwijderen wij uw gegevens uit ons systeem. Wij bewaren of gebruiken uw gegevens niet voor andere doeleinden dan hiervoor beschreven of door u aangegeven.

Bij bezoek van deze website worden, net als bij elke website, IP-adressen van onze bezoekers verzameld. Deze worden echter niet opgeslagen. Bij gebruik van deze website verwerken wij geen andere persoonsgegevens.

Doel en verwerking van gegevens

Arbode gebruikt de persoonsgegevens slechts conform de hiervoor beschreven doeleinden en procedures.

Voor het gebruik van de door ons verzamelde gegevens geldt dat wij alleen de gegevens gebruiken die de bezoeker zelf actief heeft achtergelaten en dat we e-mailadressen of andere opgegeven gegevens niet aan derden ter beschikking stellen of gebruiken voor andere doeleinden dan waarvoor de bezoeker ze heeft achtergelaten.

Websites derden

Deze website bevat ook hyperlinks naar andere websites – die soms niet horen bij het domein www.arbode.nl. en wij zijn niet verantwoordelijk voor de manier waarop door deze websites met persoonsgegevens wordt omgaan. Wij kunnen daarom niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Inhoud van documenten van derden die op de Arbode-site worden aangeboden blijven voor rekening van de oorspronkelijke organisatie.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Wij wijzen u erop dat u het recht heeft om persoonsgegevens die worden gebruikt in te zien. Dat kan na schriftelijk of elektronisch verzoek. U heeft tevens het recht om te verzoeken om de gegevens te laten wijzigen, verwijderen of over te dragen aan een derde.

Minderjarigen

Wij adviseren dat personen die de leeftijd van 18 jaar nog niet hebben bereikt, slechts onder toezicht van hun ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van de website.

Wijzigingen Privacyverklaring

Arbode behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Wij raden aan om deze privacyverklaring iedere keer te lezen als u gebruikt maakt van deze website zodat u van deze wijzigingen op de hoogte blijft.

Cookieverklaring

Wat is een cookie?
Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers worden teruggestuurd.

Gebruik van permanente cookies
Met behulp van een permanente cookie kunnen wij u herkennen bij een nieuw bezoek
op onze website. De website kan daardoor speciaal op uw voorkeuren worden ingesteld. Ook wanneer u toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies kunnen wij dit door middel van een cookie onthouden. Hierdoor hoeft u niet steeds uw voorkeuren te herhalen waardoor u dus tijd bespaart en een prettiger gebruik creëert.

Gebruik van sessie cookies
Met behulp van een sessie cookie kunnen wij zien welke onderdelen van de website u met dit bezoek hebt bekeken.

In- en uitschakelen van cookies en verwijdering daarvan
Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan
u vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van uw browser.

Contactgegevens

Heeft u vragen? Dan kunt u bij ons terecht. Arbode is te bereiken via telefoonnummer 0183 – 648 864 en de Functionaris Gegevensbescherming (FG),
Marcel de Lange,  marcel.de.lange@arbode.nl  en/of  tel. 06 – 306 35 419.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers.