VCA-proefexamens bestellen

Vanaf eind 2017 is de vraagstelling van VCA-examens veranderd.

  • Examens zijn meer gericht op toepassing van VCA-regels
  • Nieuwe vraagsoorten
  • Rangschik- en sorteervragen
  • Soms zijn meer antwoorden per vraag goed

Van docenten en kandidaten weten we dat er een grote vraag is naar proefexamens. Met de unieke VCA-examentraining kunt u bijna onbeperkt oefenen.

Docenten en veiligheidskundigen die vele duizenden VCA-kandidaten hebben opgeleid, stelden ongeveer 900 oefenexamenvragen voor deze VCA-examentraining samen. Uit deze “vragenbank” wordt steeds een nieuw oefenexamen gepresenteerd. Deze proefexamens zijn goed vergelijkbaar met de echte VCA-examens, maar bestaan natuurlijk niet uit dezelfde vragen.

De examentraining is geen vervanging van een VCA-opleiding maar wel een waardevolle aanvulling. De docent kan hierdoor tijdens de les meer tijd besteden aan het overdragen van kennis en u kunt thuis of op uw werk vaak oefenen in het maken van examens. U heeft op deze manier een grotere kans om in één keer voor het examen te slagen.

U kunt proefexamens maken voor de drie VCA-examens, B-VCA, VOL-VCA en ViL-VCU.

Bestel nu een voucher voor 5 proefexamens. De kosten voor één voucher bedragen €12,50 ex 21% BTW. Na betaling ontvangt u via de mail uw voucher met unieke code. Via de button op deze pagina en de code op de voucher kunt u uw proefexamens maken.

Proef-examens bestellen

Proef-examen bestellen

Naar de proefexamens

Vul hieronder de code op de voucher in en druk op verzend.


Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers.