• Arbode MVK en HVK opleiding

Risico inventarisatie op maat

Als ondernemer loopt u risico’s; dat weet u als geen ander. Wat als een van uw medewerkers plotseling een ongeval krijgt met een machine? Of een van uw medewerkers gevaarlijke stoffen binnenkrijgt? Of als iemand uitvalt omdat hij of zij te zwaar werk heeft, of te veel?

Dan staat de productie stil, of moet u het met een persoon minder doen. Daar komen nog de kosten van verzuim en mogelijke reparaties bij. Bovendien brengt het uw goede naam in gevaar en kunt u te maken krijgen met financiële claims. Kortom, behoorlijke risico’s!

U heeft vast wel eens gehoord van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie, oftewel RI&E. Een RI&E is eigenlijk twee dingen: een LIJST met alle (veiligheids- en gezondheids) risico’s in uw bedrijf, en een PLAN voor het oplossen ervan. Met die twee kunt u de risico’s voor uw personeel en uw bedrijf terugdringen. Dus ook het financiële risico.

Een RI&E is voor iedere ondernemer met personeel verplicht!

Risico inventarisatie & evaluatie (RI&E)

Vraag nu uw offerte aan!

Referenties

Wat een verademing! Een praktische adviseur die weet waar een ondernemer allemaal tegen aan loopt en een RIE-rapportage die ik zo kon aanvullen tot een Plan van Aanpak. AANRADER!

De door ons zelf uitgevoerde RIE laten toetsen via Arbode. Ik was nog niet helemaal klaar en had nog wat vragen. Geen probleem! Met vakkundig advies gekomen tot een mooi eindresultaat die de toets vervolgens glansrijk kon doorstaan.

Bij onze eigen arbodienst duurde het lang voordat ik een RI&E offerte kreeg. Ik schrok van het enorme uurtarief. Via Arbode binnen een dag een RI&E offerte tegen een redelijke prijs.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183-64 93 67