Veiligheidskundige training

Wilt u de veiligheid van uzelf en uw personeel op de werkvloer vergroten? Met een veiligheidskundige training van Arbode Opleidingen weet u zeker dat uw personeel zich beter bewust wordt van hun veiligheid en gezondheid. Het belang van veiligheid op het werk is niet iets dat onderschat mag worden. Per slot van rekening wilt u ook dat uw personeel zich veilig op de werkvloer kan bewegen. U kunt de veiligheid vergroten door de situatie zo veilig mogelijk te maken, maar het is misschien nog wel belangrijker dat uw personeel zich goed bewust is van hun eigen veiligheid en hoe deze te vergroten is.

Training voor veiligheidskundige

Met een MVK training van Arbode wordt uw personeel zich beter bewust van hun situatie, en hoe ze deze zo veilig mogelijk kunnen maken. Onze veiligheidsdeskundige training wordt gegeven door ervaren trainers die weten hoe ze een boodschap duidelijk over moeten brengen. Bij Arbode geen droge trainingen waar alleen feitjes worden gedeeld, bij ons worden alle deelnemers aan de cursus hier actief bij betrokken. De docenten hebben praktijkervaring die ze tijdens een veiligheidskundige training graag delen met hun cursisten. Op deze manier gaat de materie meer leven en blijven de belangrijkste punten van een training het beste hangen. Met Arbode kunt u er voor kiezen dat onze docent bij u op het werk langskomt om de training te geven. Op deze manier hoeven uw mensen geen reis te ondernemen naar de training veiligheidskundige en wordt er geen waardevolle tijd verloren.

Meer informatie over Arbode

Arbode is een opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in veiligheid, milieu, gezondheid en kwaliteit. Naast het geven van veiligheidsdeskundige trainingen kunt u bij ons ook terecht voor advies en detachering. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze diensten, alsmede over de diverse trainingen die we geven. Het is ook mogelijk om in te schrijven bij een al ingeplande training. Het schema hiervoor is te vinden op onze website. Voor meer informatie, of het inplannen van een cursus, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64