Veiligheidskundige opleiding

De veiligheid op een bedrijf is een thema dat altijd terug blijft komen. Dat is ook niet verwonderlijk, want u wilt toch ook dat uw personeel veilig kan werken zonder gevaar te lopen? Voor een veiligheidskundige opleiding bent u bij Ardobe opleidingen aan het juiste adres. Wij hebben gecertificeerde opleiders in dienst die bij uitstek weten hoe ze hun boodschap over moeten brengen. Of u nu een opleiding veiligheidskundige wilt laten verzorgen voor een kleine of grote groep, overdag of in de avonduren, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Veiligheidsdeskundige opleiding op maat

Arbode opleidingen is gespecialiseerd op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu. Wij zijn een opleidingsinstituut met een brede variatie aan KAM-gerelateerde opleidingen. Deze opleiding kunnen door onze docenten bij u op het bedrijf worden verzorgd, indien u dat wilt. We hebben ook opleidingen met open inschrijvingen. Onze trainingen bestaan uit technische, procedurele en vaardigheidstrainingen. Dit kan geheel aan uw wensen worden aangepast. Met behulp van onze opleiding tot veiligheidsdeskundige verhoogt u het bewustzijn van veiligheid op uw bedrijf.

Opleidingen van Arbode

Een veiligheidsdeskundige opleiding van Arbode verhoogt het veiligheidsbewustzijn bij uw bedrijf. Elke training die door een van onze docenten wordt gegeven is logisch opgebouwd. Bij ons worden alle deelnemers betrokken bij een les. Iedereen kan zijn zegje doen en wordt zo bij de les gehouden. We gebruiken alle soorten media, waar nog bij komt dat onze docenten hun enthousiasme voor het onderwerp, alsmede hun expertise, volop aan de cursisten over kunnen brengen. U hoeft niet bang te zijn voor een droge cursus die puur de feiten overbrengt. Bij onze lessen worden veel voorbeelden uit de praktijk aangehaald om het verhaal duidelijk te maken. Arbode opleidingen is dan ook niet voor niets een toonaangevende, onafhankelijke opleider, waarnaast u bij ons niet alleen terecht kunt voor een veiligheidskundige opleiding, maar ook voor advies op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64