Veiligheidsbewustzijn

Het belang van de veiligheid op de werkvloer mag niet onderschat worden. Op elke werkvloer bevinden zich gevaren, op de ene werkvloer wel in grotere mate dan bij een andere. Hoe het ook zij, vooral in bijvoorbeeld de bouw of bedrijven die met elektriciteit werken is het zeer belangrijk voor personeel om zich altijd bewust te zijn van de gevaren. Hiervoor geeft Arbode Opleidingen een aantal opleidingen en cursussen. Wij hebben meerdere veiligheidstrainingen die het veiligheidsbewustzijn van mensen wakker maken, zodat ze zich goed gewaar zijn van het feit dat onoplettendheid op de werkvloer verstrekkende gevolgen kan hebben. Deze trainingen kunnen individueel gevolgd worden, maar ook aan in groepsvorm. Voor meer informatie hierover kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleidings-, advies- en detacheringsbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden en kwaliteit.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183-64 93 67