Veiligheidsbewustzijn

Het belang van de veiligheid op de werkvloer mag niet onderschat worden. Op elke werkvloer bevinden zich gevaren, op de ene werkvloer wel in grotere mate dan bij een andere. Hoe het ook zij, vooral in bijvoorbeeld de bouw of bedrijven die met elektriciteit werken is het zeer belangrijk voor personeel om zich altijd bewust te zijn van de gevaren. Hiervoor geeft Arbode Opleidingen een aantal opleidingen en cursussen. Wij hebben meerdere veiligheidstrainingen die het veiligheidsbewustzijn van mensen wakker maken, zodat ze zich goed gewaar zijn van het feit dat onoplettendheid op de werkvloer verstrekkende gevolgen kan hebben. Deze trainingen kunnen individueel gevolgd worden, maar ook aan in groepsvorm. Voor meer informatie hierover kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Het veiligheidsbewustzijn van uw personeel

Arbode Opleidingen heeft meerdere trainingen om aan de veiligheid van uw mensen te werken. ZO hebben wij een speciale training voor steigerbouw en steigergebruik, maar ook een cursus voor veiligheid bij werken op hoogte. We geven opleidingen voor het veilig werken met gevaarlijke stoffen, gasmetingen en veilig werken langs de weg. Ook hebben wij speciale cursussen Veiligheidsobservatie, Veiligheidsbewustzijn en Veilig werken in H2S-gebieden. Onze docenten hebben vele jaren ervaring in het vak en weten als geen ander hoe je de veiligheid van je personeel, maar ook je eigen veiligheid op de werkvloer, kunt garanderen.

Opleiding veiligheidsbewustzijn

Arbode Opleidingen heeft een speciale opleiding die als doel heeft het bewustzijn van de eigen veiligheid te verbeteren. Met deze cursus proberen we onveilig gedrag op de werkvloer tegen te gaan, door mensen er op te wijzen dat hun gedrag een belangrijke invloed heeft op hun veiligheid. Het is een eendaagse cursus die geheel afgestemd kan worden op de veiligheidscultuur binnen een bedrijf. Wilt u hier meer over weten, neem dan vooral vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan samen kijken wat de mogelijkheden zijn en eventueel al een cursusdatum inplannen.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64