VCA opleiding

U bent als aannemer eigenlijk verplicht om VCA gecertificeerd te zijn. Dit is een belangrijk certificaat voor de veiligheid op uw bedrijf. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers, en heeft als doel ervoor te zorgen dat de veiligheid op uw bedrijf gegarandeerd is. Steeds meer opdrachtgevers zien een VCA certificaat als voorwaarde voor het uitbesteden van een klus. Bij Arbode kunt u ervoor zorgen dat u ook VCA gecertificeerd bent. Wij geven VCA opleidingen waarmee u of uw medewerkers de kennis op het gebied van de veiligheid bij uw bedrijf aanscherpen.

Opleiding VCA bij Arbode Opleidingen

Wat leert u allemaal bij een VCA opleiding van Arbode? U wordt op de hoogte gebracht van de basiskennis die nodig is om werkzaamheden in de bouw en industrie veilig uit te kunnen voeren. Minstens zo belangrijk is dat er een positieve mentaliteitsverandering wordt bewerkstelligd, zodat er bewuster met de veiligheid op een bedrijf wordt omgegaan. Bij onze VCA opleidingen wordt een breed scala aan onderwerpen behandeld, waaronder wetgeving, gevaren, risico’s en preventie, veiligheidsgedrag, procedures, voorbereiding op noodsituaties, omgaan met gevaarlijke stoffen, arbeidsmiddelen, elektriciteit, straling en meer. Geen aspect wordt onbehandeld gelaten door onze ervaren cursisten, die allemaal in de praktijk te maken hebben gehad met deze onderwerpen.

Het belang van een goede opleiding voor VCA

Een goede opleiding voor VCA is onmisbaar bij een bedrijf dat werkzaam is in bouw of industrie. Het bestaat sinds 1994, toen het belang van een goed certificaat op het gebied van de veiligheid werd ingezien. Het wordt heden ten dage toegepast bij onder andere werktuigbouwkunde, elektrotechniek en procesbesturing, bouwkunde, civiele techniek en andere technische beroepen. Veiligheid is in al deze beroepen van het grootste belang. Met een VCA opleiding van Arbode Opleidingen zorgt u ervoor dat uw mensen op de hoogte zijn van wat ze zelf kunnen doen om voor hun veiligheid te zorgen. Kijk op onze website of neem vandaag nog contact met ons op voor de mogelijkheden.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64