VCA certificering

Personeel is voor een bedrijf onmisbaar. Zonder goed gemotiveerd personeel kan een bedrijf niet functioneren. Het is dan ook van groot belang dat u als werkgever goed voor uw personeel zorgt. Uw mensen verdienen alle zorg die u ze kunt geven. Onderdeel hiervan is een goed veiligheidsplan voor uw bedrijf. Er zijn diverse normen ingesteld waar bedrijven aan moeten voldoen om de veiligheid helemaal op orde te hebben. Een van deze normeringen is de VCA certificering. Hierin staat een pakket aan eisen die uw bedrijf geregeld moet hebben om VCA gecertificeerd te worden.

De VCA certificering behalen

U wilt met uw bedrijf het beste voor uw wensen. Dit is een goede reden om de VCA certificering serieus te nemen. De VCA norm is een hulpstuk waarmee aangetoond kan worden dat een bedrijf aan de benodigde veiligheidseisen voldoet. Deze norm bevat voor een groot deel ook de eisen waar de Arbowet uit bestaat. Deze norm wordt gebruikt door bedrijven die door middel van een gedegen veiligheidszorgsysteem aan deze Arbowet willen voldoen. U bent bij Arbode Advisering aan het juiste adres als u op zoek bent naar experts die u kunnen helpen bij het opstellen van een veiligheidsplan, maar ook bij het implementeren en controleren hiervan.

Advies van Arbode

U wilt toch ook dat uw bedrijf VCA gecertificeerd wordt? De adviseurs van Arbode zorgen ervoor dat uw plan goed opgesteld wordt en dat het aan alle eisen voldoet. Om de VCA certificering te behalen moet u voldoen aan alle regels die in de norm gesteld zijn. Onze experts hebben veel ervaring op dit gebied. Ze zijn deskundig op het gebied van de veiligheid en helpen u graag bij het ontrafelen van alle eisen in de VCA norm. Neem daarom vandaag nog contact op voor advies, of als u een van onze mensen bij uw bedrijf in wilt zetten.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64