Locatie(s)

Regio Gorinchem en Alkmaar

Duur

6 maanden
1x per week les

Startdatum

1 oktober 2024 regio Gorinchem / voorjaar 2025 Alkmaar

Prijs

€ 5.500
excl. btw.

Opleiding Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

Wil je je specialiseren op het gebied van arbeidsveiligheid en arbeidsomstandigheden gecombineerd met je huidige baan? Dan is de Middelbare Veiligheidskunde (MVK) opleiding bij Arbode voor jou!

Met de MVK opleiding van Arbode word je in 6 maanden opgeleid tot veiligheidskundige binnen een organisatie. Met een MVK diploma ben jij een expert op het gebied van veiligheid. Na het behalen van de opleiding kan jij risicovolle situaties binnen een organisatie herkennen en heb jij kennis op het gebied van wetgeving, arbeidshygiëne en risicobeheersing. Hiermee draag je actief bij aan een veilige werkomgeving en geef je deskundige adviezen over veiligheidsvraagstukken.

Onze MVK opleiding behandelt een breed scala aan onderwerpen, zoals arbo-management, ergonomie en risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E). Daarnaast ontwikkel je vaardigheden zoals onderzoeken, presenteren en risicobeoordelingen uitvoeren.

Is de MVK opleiding geschikt voor jou? Meer informatie vind je in onze digitale brochure. Of schrijf je direct in.

De Middelbare Veiligheidskundige opleiding van Arbode is een door Hobéon SKO toegelaten opleiding waarmee de kwaliteit van onze opleiding wordt gewaarborgd.

Van deelnemers vragen wij een aantoonbaar MBO4 niveau. Voor deelnemers die MBO4 werk- en denkniveau niet aantoonbaar kunnen maken met CV en diploma, bestaat de mogelijkheid om op eigen gelegenheid een onafhankelijk assessment te ondergaan bij een gerenommeerd Human Resources Management-bureau (HRM bureau) waarbij uw werk- en denkniveau op minimaal MBO4  niveau is vastgesteld.

  • Hoge slagingspercentages

  • Goed te combineren met je baan

  • Topdocenten uit de praktijk

  • Waardevol diploma

  • Klassikaal

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers.

Inschrijven voor de opleiding MVK