Ongevallenonderzoeken

Zoals elk ander bedrijf wilt u het vermijden, maar is het helaas onvermijdelijk dat het een keer gebeurt: een ongeval op uw bedrijf. Als er dan, ondanks de veiligheidsmaatregelen die u heeft genomen, toch een keer een ongeluk gebeurt op uw werk, dan wilt u toch ook alles op alles stellen om te voorkomen dat dit nog een keer kan gebeuren? Er moet dan grondig onderzoek gedaan worden naar niet alleen de reden van het ongeluk, maar ook naar manieren om te voorkomen dat deze nog een keer voorkomen. Ongevallenonderzoek is buitengewoon belangrijk. U kunt hiervoor Arbode Advisering inschakelen. Wij hebben een groot aantal mensen in dienst die veel ervaring hebben met ongevallenonderzoeken.

Ongevallen voorkomen

Als u in de toekomst ongevallen bij uw bedrijf wilt voorkomen, dan moet u er voor zorgen dat de redenen voor eerdere ongelukken grondig worden onderzocht. Ongevallenonderzoeken zijn belangrijke instrumenten in het verbeteren van de veiligheid bij uw bedrijf. Op deze manier kan zelfs een ongeluk nog enig nut hebben. De experts van Arbode Advisering kunnen u helpen door al hun expertise aan te wenden bij het ongevallenonderzoek. Zij weten als geen ander wat er bij een dergelijk onderzoek allemaal komt kijken, wat er precies onderzocht moet worden en welke conclusies er getrokken moeten worden.

Advies van Arbode Advisering

U kunt altijd contact met ons opnemen als er zich een ongeval bij uw bedrijf heeft voorgedaan en u wilt herhaling vermijden. Maar ook als u nog niet getroffen bent door een ongeval en u er voor wilt zorgen dat dit ook niet gaat gebeuren, dan bent u bij Arbode aan het juiste adres. Onze experts hebben veel ervaring op het gebied van bedrijfsveiligheid. Ze kunnen u niet alleen adviseren, maar ook op uw bedrijf trainingen geven aan uw personeel. Zo zorgt u er ook voor dat uw mensen zich beter bewust worden van wat ze zelf kunnen doen om hun veiligheid te waarborgen.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64