MVK training

Voor een gedegen MVK training bij een instituut dat ervaren docenten in dienst heeft, moet u bij Arbode opleidingen zijn. Bij ons vindt u trainingen op maat. U kunt ervoor kiezen dat we bij u op kantoor langskomen om uw personeel een training te geven. U kunt dan zelf beslissen hoeveel mensen u deze training wilt laten volgen en hoe lang deze training moet duren. Met een training voor MVK van Arbode weet u zeker dat uw mensen goed op de hoogte zijn van alle veiligheidsrisico’s op het werk, en hoe ze ervoor kunnen zorgen dat ze veilig hun werk kunnen doen.

Waarom een MVK training?

MVK staat voor Middelbare Veiligheids Kunde. Het belang van goede veiligheid op het werk mag niet onderschat worden. Maar het is misschien nog wel belangrijker dat uw personeel zich bewust is van hun veiligheid, en van de veiligheidsrisico’s die er op het werk aanwezig kunnen zijn. Het doel van onze training voor MVK is het geven van een aanzet tot een positieve verandering in de mentaliteit van mensen, op het gebied van veiligheid en gezondheid. Deelnemers aan onze trainingen kunnen ervoor zorgen dat het werken bij hun bedrijf niet alleen voor henzelf veiliger is, maar ook voor anderen. Ze brengen de kennis die ze hebben opgedaan over op hun collega’s die de training niet hebben gevolgd.

MVK trainingen bij Arbode

Bij een van onze trainingen voor MVK komt een aantal punten langs. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken naar de huidige situatie op het werk met betrekking tot veiligheid, het eigen gedrag met betrekking tot veiligheid en het vergroten van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel van leidinggevenden. We bekijken hoe onveilig handelen voorkomen kan worden en wat er gedaan moet worden met onveilige situaties. Daarnaast komt er nog een aantal andere belangrijke punten naar voren en geven onze docenten voorbeelden uit de praktijk. Hiermee willen ze duidelijk maken wat er allemaal verkeerd kan gaan en hoe dit voorkomen kan worden.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64