MVK diploma

Het is van groot belang dat uw personeel zich bewust is van de veiligheid op uw bedrijf. Een dag op het werk brengt onbewust heel wat gevaren met zich mee. Per slot van rekening zit een ongeluk in een klein hoekje, helemaal als mensen zich niet bezig houden met wat er op een gemiddelde dag allemaal mis kan gaan. Met behulp van een MVK opleiding van Arbode opleidingen kunt u ervoor zorgen dat uw mensen zich toch meer bezig gaan houden met hun eigen veiligheid, en die van anderen bij het bedrijf waar ze werken. Met een MVK diploma zijn ze zich hier helemaal van bewust.

Het belang van een diploma voor MVK

Met een MVK diploma is een werknemer zich beter bewust van de gevaren die er op een bedrijf allemaal kunnen voorkomen. Deze kennis kan het personeelslid met het diploma voor MVK dan delen met andere personeelsleden die dit diploma nog niet hebben. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om meerdere mensen op uw bedrijf een diploma te laten halen. U kunt contact met ons opnemen als u wilt dat een van onze docenten bij u langskomt bij uw bedrijf om een cursus te geven. Wij kunnen deze zo uitgebreid maken als u dat maar wilt, en deze ook geven voor een gevarieerd aantal personen.

MVK opleidingen van Arbode

Met een MVK opleiding van Arbode bent u er zeker van dat deze gegeven wordt door een docent met kennis van zaken. Dat niet alleen, onze docenten zijn daarnaast ook zeer bedreven in het effectief overbrengen van hun kennis. Dit wordt niet op een droge manier gedaan, maar in lessen waar alle deelnemers actief worden betrokken bij wat er gebeurt. Daarnaast zijn onze docenten bevlogen en gepassioneerd, en vullen ze het lesmateriaal aan met een groot aantal praktijkvoorbeelden. Op deze manier gaat de materie meer leven voor de deelnemers aan de cursus.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64