Middelbare veiligheidskunde

Arbode Opleidingen is een gerenommeerd opleidingsinstituut op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu. Wij hebben ervaren docenten in dienst die perfect op hun leerlingen over kunnen brengen wat de boodschap is. Ook voor een opleiding tot middelbaar veiligheidskundige bent u bij Arbode aan het juiste adres. Wij kunnen onze opleidingen bij u op het bedrijf geven, en bieden daarbij zelfs de mogelijkheid om opleidingen in de avonduren of in het weekend te geven. Onze docenten zijn ervaren leraren die niet alleen een grote kennis hebben van het onderwerp, maar die deze kennis ook perfect over kunnen brengen.

Middelbare veiligheidskunde

Als u uw personeel een van onze cursussen op gebied van veiligheid wilt laten volgen, dan heeft u daar vele opties bij. In samenspraak met u kunnen we beslissen of het een lange cursus moet worden of een korte, en of deze voor een grote of een kleine groep mensen gegeven moet worden. U verhoogt met onze cursussen het veiligheidsbewustzijn van uw personeel. We kunnen technische, procedurele of vaardigheidstrainingen voor u verzorgen. Arbode Opleidingen geeft ook opleidingen Middelbaar veiligheidskundige met open inschrijvingen. Hiervoor kunt u in de kalender op onze website kijken. Daar staan alle open opleidingen die we de komende tijd gaan geven.

Veiligheid voor alles

De veiligheid is belangrijk bij een bedrijf. U moet er voor zorgen dat uw personeel op de hoogte is van de eisen die er aan de veiligheid gesteld worden. Een ongeluk zit in een klein hoekje, daarom is het goed als er mensen bij uw bedrijf rondlopen die alle veiligheidsvoorschriften streng in de gaten kunnen houden. Met een van onze trainingen weet u zeker dat dit goed komt. Onze docenten zijn zeer deskundig op dit gebied, maar hebben ook grote didactische vaardigheden. Ze brengen hun kennis aan de hand van voorbeelden uit de praktijk over aan u en uw mensen. Neem vandaag nog contact op met Arbode Opleidingen voor de mogelijkheden van een cursus middelbare veiligheidskunde.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64