ISO implementatie

Als u zich als bedrijf aan geldende ISO-normen wilt houden, dan is het van groot belang dat u beleid voert dat hierop is afgestemd. Uw bedrijf moet dan zorg dragen voor ISO implementatie, meer specifiek ISO 9001 implementatie en ISO 14001 implementatie. Voor een bedrijf dat actief is op het gebied van bouw, onderhoud en sloop zijn dit de twee belangrijkste ISO normen. ISO 9001 verhoudt zich tot het kwaliteitsmanagement van een bedrijf, terwijl ISO 14001 handelt om het milieumanagement. Dit zijn twee zeer belangrijke onderdelen voor elke bedrijfsvoering. Om ervoor te zorgen dat ook bij uw bedrijf de ISO implementatie op rolletjes loop, raden we u aan contact op te nemen met Arbode Advisering. Ons bedrijf heeft een groot aantal experts in dienst die ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijf de benodigde ISO certificaten behaalt.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleidings-, advies- en detacheringsbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden en kwaliteit.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183-64 93 67