ISO implementatie

Als u zich als bedrijf aan geldende ISO-normen wilt houden, dan is het van groot belang dat u beleid voert dat hierop is afgestemd. Uw bedrijf moet dan zorg dragen voor ISO implementatie, meer specifiek ISO 9001 implementatie en ISO 14001 implementatie. Voor een bedrijf dat actief is op het gebied van bouw, onderhoud en sloop zijn dit de twee belangrijkste ISO normen. ISO 9001 verhoudt zich tot het kwaliteitsmanagement van een bedrijf, terwijl ISO 14001 handelt om het milieumanagement. Dit zijn twee zeer belangrijke onderdelen voor elke bedrijfsvoering. Om ervoor te zorgen dat ook bij uw bedrijf de ISO implementatie op rolletjes loop, raden we u aan contact op te nemen met Arbode Advisering. Ons bedrijf heeft een groot aantal experts in dienst die ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijf de benodigde ISO certificaten behaalt.

ISO normen

ISO normen zijn opgesteld om bedrijven een handvat te bieden op het gebied van naleven van regels en het behalen van kwaliteitsnormen. De eerste ISO norm werd in 1959 opgesteld voor de militaire wapenindustrie, waar uiteraard zware eisen aan worden gesteld. Het succes van de implementatie van deze norm leidde ertoe dat ook op andere gebieden en in andere industrieën ISO normen werden opgesteld. Elke ISO norm is een document met regels waar bedrijven aan moeten voldoen om een bepaald ISO certificaat te behalen. Arbode Advisering weet van de hoed en de rand op het gebied van de ISO normen die voor uw bedrijf belangrijk zijn.

Met Arbode ISO implementeren

Voor ISO 9001 implementatie en ISO 14001 implementatie neemt u contact op met Arbode Advisering. Onze experts weten precies hoe u de normen voor ISO certificering moet behalen en wat er komt kijken bij de implementatie van nieuwe plannen op gebied van kwaliteitsmanagement en milieumanagement. Onze adviseurs helpen u graag verder om een plan op te stellen, dit te implementeren en het na afloop controleren. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, of om een afspraak te maken.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64