ISO certificering

Elk bedrijf heeft te maken met zogeheten ISO normen. Een bedrijf moet aan een ISO norm voldoen om haar werkzaamheden uit te mogen voeren. Zo is er bijvoorbeeld ISO certificering voor bedrijven op het gebied van de veiligheid, maar ook op het gebied van milieubeleid. Een ISO certificaat is een onmisbaar onderdeel van een bedrijfsvoering. Er zijn bedrijven die zich aan meerdere ISO normen moeten houden, waarbij voor elke ISO norm weer andere regeltjes gelden. Om hier overzicht in te blijven houden raden we u aan om contact op te nemen met Arbode Advisering. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van Arbo, milieu en veiligheid en heeft een groot aantal experts in dienst die u kunnen helpen een ISO certificering te behalen.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleidings-, advies- en detacheringsbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden en kwaliteit.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183-64 93 67