ISO certificering

Elk bedrijf heeft te maken met zogeheten ISO normen. Een bedrijf moet aan een ISO norm voldoen om haar werkzaamheden uit te mogen voeren. Zo is er bijvoorbeeld ISO certificering voor bedrijven op het gebied van de veiligheid, maar ook op het gebied van milieubeleid. Een ISO certificaat is een onmisbaar onderdeel van een bedrijfsvoering. Er zijn bedrijven die zich aan meerdere ISO normen moeten houden, waarbij voor elke ISO norm weer andere regeltjes gelden. Om hier overzicht in te blijven houden raden we u aan om contact op te nemen met Arbode Advisering. Ons bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van Arbo, milieu en veiligheid en heeft een groot aantal experts in dienst die u kunnen helpen een ISO certificering te behalen.

Wat houdt ISO in?

De allereerste ISO norm is ontstaan in 1959. Deze werd opgesteld binnen de militaire wapenindustrie, waar grote eisen worden gesteld aan kwaliteit en veiligheid. De norm had een groot positief effect op de kwaliteit en kreeg hierdoor navolging op andere gebieden. De ISO norm was vooral bedoeld om wildgroei van andere normeringen en regels tegen te gaan, en het overzichtelijk te maken aan welke eisen een bedrijf moet voldoen om de werkzaamheden te mogen uitvoeren. Inmiddels is een ISO certificering gemeengoed geworden. Dit neemt niet weg dat er behoorlijk wat bij komt kijken voor een bedrijf om een specifiek ISO certificaat te halen.

Een ISO certificering behalen

Om voor u in kaart te brengen waar uw bedrijf allemaal aan moet voldoen voor het behalen van een bepaald ISO certificaat, kunnen de experts van Arbode Advisering u van dienst zijn. Wij hebben experts door heel Nederland, die allemaal tot in detail op de hoogte zijn van de geldende normen. Samen met u stellen zij een plan op om in kaart te brengen wat er binnen uw bedrijf allemaal moet worden geregeld of veranderd. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u meer informatie wilt hebben, of een van onze experts bij uw bedrijf in wilt zetten.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64