ISO 9001 certificering

Van alle ISO normeringen is ISO 9001 de meest bekende. De ISO 9001 certificering is bedoeld voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hij ondersteunt een bedrijf bij het behalen van de kwaliteit die door klanten van ze verwacht worden. Het is dan ook van groot belang dat een bedrijf ervoor zorgt dat het ISO 9001 certificaat behaald wordt en dat het bedrijf er ook aan blijft voldoen. ISO 9001 is puur bedoeld voor het in kaart brengen van de kwaliteit waar een bedrijf aan moet voldoen. Zo kan hij bijvoorbeeld gebruikt worden door zowel interne als externe partijen, die aan de hand hiervan willen bekijken of een bedrijf kan voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van zowel de klant als de wetgeving.

Wat is de ISO 9001 certificering?

ISO 9001 is eigenlijk heel simpel samen te vatten en wel op de volgende manier: zeg wat je doet, doe wat je zegt en bewijs het. Aan de hand van het ISO 9001 certificaat kunnen mensen of andere bedrijven zien of uw bedrijf voldoet aan de eisen die aan kwaliteitsmanagement worden gesteld. Wat kan uw bedrijf voor kwaliteit leveren? Voldoet uw bedrijf aan de beloftes die worden gemaakt? Dit wordt afgezet tegenover zowel de geldende wetgeving als de kwaliteitseisen die een bedrijf zichzelf heeft gesteld. Er komt nogal wat bij kijken als een bedrijf een ISO 9001 certificering wil behalen. Arbode Advisering kan u ondersteunen en advies geven op dit gebied.

De experts van Arbode Advisering

Arbode Advisering heeft een groot aantal experts in dienst die u graag van advies voorzien op het gebied van ISO 9001 certificering. Onze experts zitten door heel Nederland en kunnen op korte termijn worden ingezet indien u hier behoefte aan heeft. Samen met u stellen ze het kwaliteitssysteem voor uw bedrijf op, dat minstens 6 procedures moet bevatten. Het gaat hierbij om documentatie beheer, kwaliteitsregistraties, corrigerende maatregelen, preventieve maatregelen, interne audits en het beheersen van afwijkingen. Neem vandaag nog contact met ons op als u meer informatie wilt hebben, of als u wilt dat wij een van onze adviseurs bij uw bedrijf inzetten.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64