ISO 14001 certificering

Uw bedrijf is naar alle waarschijnlijkheid verplicht om een goed milieumanagementsysteem op orde te hebben. Per slot van rekening zijn bedrijven die onder andere werkzaam zijn in bouw, sloop en onderhoud bezig met werkzaamheden die het milieu aangaan. Een milieumanagementsysteem wordt opgesteld volgens de geldende ISO normering. In het geval van het milieu gaat het hier om de ISO 14001 certificering. Hierin worden de eisen voor een milieuzorgsysteem genoemd. Een organisatie stelt aan de hand hiervan een beleid op waarbij rekening wordt gehouden met milieu effecten en eisen van de wetgeving. Als u informatie wilt hebben over het ISO 14001 certificaat en wilt weten hoe ook uw bedrijf hieraan kan voldoen, neem dan contact op met Arbode Advisering.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleidings-, advies- en detacheringsbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden en kwaliteit.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 649367