ISO 14001 certificering

Uw bedrijf is naar alle waarschijnlijkheid verplicht om een goed milieumanagementsysteem op orde te hebben. Per slot van rekening zijn bedrijven die onder andere werkzaam zijn in bouw, sloop en onderhoud bezig met werkzaamheden die het milieu aangaan. Een milieumanagementsysteem wordt opgesteld volgens de geldende ISO normering. In het geval van het milieu gaat het hier om de ISO 14001 certificering. Hierin worden de eisen voor een milieuzorgsysteem genoemd. Een organisatie stelt aan de hand hiervan een beleid op waarbij rekening wordt gehouden met milieu effecten en eisen van de wetgeving. Als u informatie wilt hebben over het ISO 14001 certificaat en wilt weten hoe ook uw bedrijf hieraan kan voldoen, neem dan contact op met Arbode Advisering.

Een ISO 14001 certificering behalen

ISO 14001 is een norm die internationaal is opgesteld. Deze norm is van toepassing op bedrijven die zelf een milieuzorgsysteem willen opstellen en implementeren en er zich van willen verzekeren dat ze zich aan de milieuwetgeving houden. Ook wil een dergelijke organisatie dan dat een externe partij dit systeem aan onderzoek onderwerpt om te bekijken of een bedrijf goed met de milieu eisen omgaat. Er komt nogal wat kijken bij het opstellen van een goed milieuzorgsysteem, waarmee u de ISO 14001 certificering kunt behalen. De adviseurs van Arbode Advisering kunnen u helpen ervoor te zorgen dat uw systeem goed in elkaar zit. Samen met u stellen ze een plan op dat aan de eisen voldoet en waar uw bedrijf zich aan kan houden.

Arbode en de ISO 14001 certificering

Een milieuzorgsysteem dat aan de ISO 14001 certificering wil voldoen moet de volgende elementen bevatten: een planning waarmee een bedrijf zich aan haar zorgsysteem kan houden, milieubeleid, implementatie en uitvoering, controle en corrigerende maatregelen en het beoordelen door de directie. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het opstellen van een milieuzorgsysteem waarmee ook uw bedrijf het ISO 14001 certificaat kan behalen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op voor advies of een afspraak!

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64