Gezondheidsplan

Bij elk bedrijf zijn de mensen die er werken het meest waardevolle onderdeel. Zonder mensen die met passie en gemotiveerd hun werk doen kan een bedrijf niet goed functioneren. Vandaar dat u er voor wilt zorgen dat de gezondheid van uw personeel niet in het geding komt, toch? Om deze gezondheid te waarborgen moet u ervoor zorgen dat u voor uw bedrijf een gedegen gezondheidsplan op zijn plaats heeft staan. Met dit plan heeft u niet alleen de voorwaarden geschapen voor een gezonde werkplek, maar geeft u ook aan uw personeel aan dat u groot belang hecht aan hun gezondheid. Arbode Advisering kan u helpen bij het opzetten van een goed gezondheidsplan.

Gezondheidsplannen op maat

Elk bedrijf heeft zo zijn eigen wensen, net zoals elke branche zijn eigen gevaren en risico’s met zich meebrengt. Vooral bedrijven die werken in de bouw, sloop of onderhoud, hebben dagelijks te maken met een aantal onvermijdelijk lijkende risico’s. Gezondheidsplannen zijn er voor bedoeld om ervoor te zorgen dat deze risico’s zoveel mogelijk worden geminimaliseerd. Met een goed plan zorgt u ervoor dat uw personeel het werk kan uitvoeren zonder dat gevaren voor hun gezondheid bij om de hoek komen kijken. Arbode Advisering heeft de experts in huis die voor u een perfect plan kunnen samenstellen.

Arbode en gezondheid

Neem vandaag nog contact op met Arbode Advisering als u de gezondheid van uw personeel belangrijk acht. We kunnen u adviseren als het aankomt op het maken van een goed gezondheidsplan. Daarnaast geven we ook trainingen waarmee u en uw personeel een beter inzicht krijgen in de (on)veiligheid van een werksituatie en kunnen we personeel voor u detacheren dat de situatie bij u kan verbeteren en de veiligheid bij uw bedrijf in de gaten kan houden. Arbode Advisering heeft de veiligheid van u en uw personeel hoog in het vaandel staan!

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64