Cursus veiligheidskundige

Bij Veiligheidskunde draait het eigenlijk vooral om een ding: de zorg voor een veilige werkplek voor uw personeel. Hier komt een groot aantal facetten bij om de hoek kijken, die allemaal met dit onderwerp te maken hebben. Facetten, die allemaal van groot belang zijn. U wilt toch ook dat uw personeel een veilige werkplek heeft? Maar, een veilige werkplek scheppen is slechts het begin, u moet er ook voor zorgen dat uw personeel zich bewust is van de eigen veiligheid. Hoe gaan ze bijvoorbeeld om met veilige machines? Zijn er protocollen om de veiligheid te waarborgen? Dit is slechts een kleine greep uit de onderwerpen van een cursus veiligheidskundige bij Arbode.

Een cursus veiligheidsdeskundige bij Arbode

U kunt er bij ons van op aan dat u en uw personeelsleden vakkundig worden opgeleid tot veiligheidskundige. Een cursus veiligheidskunde is dan ook bij uitstek geschikt voor zowel kleine als grote bedrijven. Per slot van rekening kunnen de gevaren en bedreigingen bij een kleiner bedrijf net zo groot zijn als bij een groot bedrijf. Als u veiligheidskundigen in dienst heeft, dan kunnen zij bijdragen aan het veiligheidsbewustzijn op uw bedrijf. Met een cursus tot veiligheidskundige weet u zeker dat ze de juiste kennis in handen hebben om de veiligheid op uw bedrijf te verhogen!

Een cursus bij u op het bedrijf

U kunt Arbode inschakelen om bij u op het bedrijf langs te komen voor onze cursus veiligheidskunde. Met onze cursus veiligheidsdeskundige worden uw mensen bijgeschoold in het tempo dat u wilt. Wij kunnen de cursus zo uitgebreid mogelijk maken, allemaal met het doel om uw personeel een diploma te laten behalen. Het doel van onze cursus is om eraan bij te dragen dat er een positieve verandering komt in de mentaliteit van uw personeel op het gebied van veiligheid en gezondheid. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer informatie wilt hebben over de mogelijkheden. Samen met u stellen we dan een plan op dat tot de juiste resultaten leidt.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64