Cursus MVK

Als u belang hecht aan een goede veiligheid op uw bedrijf, overweeg dan eens om personeelsleden een MVK-cursus bij ons te laten volgen. Bij een MVK-cursus komen uw mensen meer te weten over hoe de veiligheid op uw bedrijf gewaarborgd kan worden. Onze ervaren docenten brengen deze kennis en hun passie over het onderwerp met succes over op de cursisten. Ze kunnen bij u op het bedrijf langskomen om deze cursus te geven, zodat uw personeel niet op stap hoeft en zo belangrijke tijd kwijt raakt aan vervoer. Neemt u voor de mogelijkheden gerust contact met ons op.

Een MVK cursus van Arbode opleidingen

Wat is het doel van een cursus MVK bij Arbode? Dat valt eenvoudig samen te vatten. Het doel is het vergroten van het veiligheidsbewustzijn. Wij willen met onze cursussen een aanzet geven tot een positieve verandering in de mentaliteit van uw personeel. Dit op het gebied van de veiligheid en de gezondheid. Een groot deel van de ongelukken op een bedrijf ontstaan nu eenmaal door onwetendheid over de veiligheidssituatie. Als u uw personeel een cursus MVK laat volgen, dan kan dit bijdragen aan de kennis over dit onderwerp, en zodoende ook de veiligheid vergroten. Onze docenten brengen deze boodschap over met niet alleen veel kennis, maar ook veel passie voor het onderwerp. Bij Arbode geen droog oplepelen van feiten! Onze docenten brengen op een levendige wijze de informatie over, aangevuld met praktijkvoorbeelden.

Meer informatie over de MVK cursus van Arbode

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze cursussen. Per opleiding staat hier wat u en uw personeel allemaal kunnen verwachten van een van onze opleidingen. Ook staat hier een cursusschema voor het geval u slechts een paar personeelsleden heeft die u liever op een al ingeplande cursus bij Arbode Opleidingen wilt sturen. Neem contact met ons op als u een cursus in wilt plannen. We bespreken dan samen wat er bij Arbode Opleidingen allemaal mogelijk is.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64