BHV plan

Zoals u ongetwijfeld weet heeft elk bedrijf een BHV-er nodig. Om precies te zijn moet er op elke 50 werknemers een BHV-er in dienst zijn. BHV staat voor bedrijfs hulpverlening. Medewerkers van uw bedrijf die als BHV-er gecertificeerd zijn kunnen optreden als er zich op het werk een ongeluk heeft voorgedaan. Zij zorgen ervoor dat kleine verwondingen behandeld worden, maar weten ook wat ze moeten doen als er zich een meer serieuze situatie heeft voorgedaan. Elk bedrijf heeft een goed BHV-plan nodig, om uw personeel de best mogelijke zorg te kunnen garanderen. Arbode Advisering kan u helpen bij het opstellen van een dergelijk plan.

BHV plannen op maat

Arbode Advisering heeft een groot aantal experts in dienst, die verspreid door heel Nederland hun werk doen. Ze geven advies op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit en kunnen op dit gebied ook trainingen verzorgen. Heeft u een goed BHV plan nodig voor uw bedrijf, dan kunnen onze medewerkers hier samen met u voor zorgen. Ze zijn ervaren in het opstellen van een dergelijk plan, maar kunnen ook helpen bij het implementeren en controleren van een dergelijk plan. Ook voor de opleiding van bedrijfs hulpverleners bij uw bedrijf kunnen onze mensen worden ingeschakeld.

Veiligheid boven alles

U wilt dat uw personeel in grote veiligheid uit kan voeren. Ook als er een keer een ongeluk gebeurt moet er iemand op het bedrijf aanwezig zijn die adequaat kan handelen en die ervoor zorgt dat een situatie niet verder escaleert. Hiervoor zijn gedegen BHV plannen bedoeld. Onze adviseurs hebben veel ervaring met het opstellen van dergelijke plannen. Zij zorgen ervoor dat u weet wat er in een plan moet komen te staan en hoe de implementatie moet worden uitgevoerd. U kunt altijd contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak en het bekijken van de mogelijkheden op dit gebied.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64