• Arbode MVK en HVK opleiding

Arbomanagementsysteem

Als werkgever snapt u het belang van goede werkomstandigheden voor uw personeel. Uw mensen zijn misschien wel de belangrijkste reden voor het succes van uw bedrijf, en u wilt er alles aan doen dat uw mensen hun werk veilig en gezond uit kunnen voeren. De overheid heeft hiervoor een aantal normen opgesteld waar bedrijven aan moeten voldoen. Deze normering wordt door een bedrijf uitgevoerd in een zogeheten arbomanagementsysteem. Het opzetten en implementeren van een dergelijk systeem is geen gemakkelijke opgave. Er zijn veel regels waar u zich aan moet houden en er zijn veel verschillende dingen waar u rekening mee moet houden. Vandaar dat het verstandig is om advies te vragen van een bedrijf waar de kennis aanwezig is. Neem daarom vandaag nog contact op met Arbode Advisering.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleidings-, advies- en detacheringsbureau op het gebied van arbeidsomstandigheden en kwaliteit.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 93 67