Safetymanager/HVKplus

€9.999,- exclusief 21% BTW en inclusief catering en examenkosten.

Opleiding Safetymanager/HVKplus

Bent u de preventieprofessional die op zoek is naar een goede basis en tegelijkertijd een verbreding van uw kennis en vaardigheden op het gebied van arbeidsveiligheid? Dat kunnen wij u bieden in onze unieke opleiding Safetymanager (HVKplus).

Wij leiden u tijdens de basisopleiding op tot Hoger Veiligheidskundige. Hiermee heeft u al een volwaardige HVK-opleiding gevolgd. Naast de basisopleiding volgt u tijdens het opleidingstraject aanvullende specialistische opleidingen. Hiermee zorgen we dat u optimaal bent opgeleid om als Safetymanager aan de slag te gaan: vandaar HVKplus!

Vooropleiding

Van deelnemers vragen wij een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Deelnemers met een HBO diploma worden toegelaten op de opleiding. Voor deelnemers die HBO werk- en denkniveau onvoldoende aantoonbaar kunnen maken door een uitgebreid curriculum en werkgeversverklaring zijn verplicht een onafhankelijk assessment te ondergaan.

Inhoud opleiding

De basisopleiding (HVK)

Module Naam
0 Kennismaking en introductie
1 Taken, positie en vaardigheden Veiligheidskundige
2 Wetgeving
3 RI&E en Plan van aanpak
4 Arbothema’s
5 Industriële veiligheid
6 Managementsystemen

De verbreding (specialisaties)

Nummer Naam
1 Introductietraining BowTieXP
2 Ongevallenanalyse met IncidentXP
3 CROW 400 voor preventieprofessionals
4 V&G-coördinator ontwerp en uitvoeringsfase
5 Beoordelen van hijsplannen
Prijs

De kosten voor de opleiding bedragen € 9.999,-. Dit is exclusief 21% BTW en zelf aan te schaffen literatuur en inclusief catering en examenkosten. Voor hertentamens worden geen meerkosten in rekening gebracht. Voor een her eindexamen worden wel kosten in rekening gebracht. Stelpost voor aan te schaffen literatuur bedraagt ca. € 650,-

Neem contact met mij op over de Safetymanager/HVKplus-opleiding

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers.