Safetymanager/HVKplus

€9.999,- exclusief 21% BTW en inclusief catering en examenkosten.

Opleiding Safetymanager/HVKplus

Bent u de preventieprofessional die op zoek is naar een goede basis en tegelijkertijd een verbreding van uw kennis en vaardigheden op het gebied van arbeidsveiligheid? Dat kunnen wij u bieden in onze unieke opleiding Safetymanager (HVKplus).

Wij leiden u tijdens de basisopleiding op tot Hoger Veiligheidskundige. Hiermee heeft u al een volwaardige HVK-opleiding gevolgd. Naast de basisopleiding volgt u tijdens het opleidingstraject aanvullende specialistische opleidingen. Hiermee zorgen we dat u optimaal bent opgeleid om als Safetymanager aan de slag te gaan: vandaar HVKplus!

Van deelnemers vragen wij een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Deelnemers met een HBO diploma worden toegelaten op de opleiding. Voor deelnemers die HBO werk- en denkniveau onvoldoende aantoonbaar kunnen maken door een uitgebreid curriculum en werkgeversverklaring zijn verplicht een onafhankelijk assessment te ondergaan.

Neem contact met mij op over de Safetymanager/HVKplus-opleiding

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers.