Ohsas 18001 implementatie

Er bestaat een groot aantal normeringen om zaken als de kwaliteit van werkzaamheden en veiligheid op het werk goed te regelen. We kunnen ons voorstellen dat dit soms een beetje boven het hoofd groeit. Per slot van rekening zijn er veel dingen waar u met uw bedrijf aan moet denken, en al die normeringen zijn dan vaak randzaken, die alleen wel goed geregeld moeten worden. Als u bijvoorbeeld Ohsas 18001 gaat implementeren bij uw bedrijf, dan moet hier goed naar gekeken worden. Per slot van rekening heeft Ohsas 18001 implementatie betrekking tot uw arbozorgsysteem, waar de veiligheid en gezondheid van uw personeel in wordt geregeld. Arbode Advisering kan u helpen bij de implementatie van Ohsas 18001 certificering.

Ohsas 18001 implementeren

Uw bedrijf heeft een goed arbozorgsysteem nodig. Uw personeel is per slot van rekening het belangrijkste onderdeel van uw bedrijf. Als u goed voor uw mensen zorgt, dan zullen zij zich extra voor u inzetten. Met behulp van een goed arbozorgsysteem heeft u alle tools in handen om het welzijn van uw personeel te garanderen. Het beste baseert u uw arbozorgsysteem op de Ohsas 18001 normering. Hierin staat overzichtelijk aangegeven waar uw bedrijf allemaal aan moet voldoen om de het Ohsas 18001 certificaat te behalen. Onze adviseurs kunnen u helpen bij het opstellen van een gedegen Ohsas 18001 plan, zodat de implementatie van Ohsas 18001 certificering geen problemen oplevert.

Ohsas 18001 implementeren met Arbode Advisering

Neem vandaag nog contact met ons op als u advies wilt. Wij hebben door heel Nederland experts op dit gebied zitten, die graag bij u langs komen om u te helpen met het opstellen van uw arbozorgplan. Onze medewerkers hebben alle benodigde kennis en veel ervaring met implementatie van Ohsas 18001. Indien nodig zijn ze op korte termijn voor u beschikbaar.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64