KAM training

U bent bij Arbode opleidingen aan het juiste adres voor gedegen, inspirerende KAM trainingen. Bij een KAM training komt heel wat kijken, het is dan ook een onderwerp dat zeer belangrijk is. Elk bedrijf heeft een goed KAM-beleid nodig, en met een training voor KAM verzekert u zich hiervan. KAM staat voor Kwaliteits-, Arbo- en Milieubeleid. Deskundigen op het gebied van KAM weten hoe de veiligheid bij een bedrijf gewaarborgd moet worden. Bij Arbode vindt u trainingen van deskundige docenten die bij u op het bedrijf langs kunnen komen om aan meerdere mensen tegelijk een training te geven. U kunt zich ook inschrijven voor een van de ingeplande KAM trainingen.

Veiligheid op het werk

De training tot Middelbaar Veiligheidskundige wordt door Arbode Opleidingen op maat gegeven. Wilt u op uw werk meerdere mensen op de hoogte brengen van de veiligheidssituatie, zodat ze zich hier meer bewust van worden? Arbode kan in een dergelijk geval een docent bij u langs sturen. Onze docenten kunnen aan kleine en grote groepen trainingen verzorgen. Ze weten alles dat op het gebied van een training tot KAM deskundige bekend moet zijn. We zorgen ervoor dat onze docenten regelmatig zelf ook worden bijgeschoold, zodat ze goed op de hoogte zijn van eventuele nieuwe ontwikkelingen.

Een KAM training op maat

Met een KAM training van Arbode vergroot u niet alleen de veiligheid op uw werk, maar ook het veiligheidsgevoel. Dat is ook de doelstelling van onze trainingen. Wij willen ervoor zorgen dat u en uw personeel zich bewust worden van de eigen veiligheid. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de trainingen die we geven. Elke training wordt tot in detail uitgelegd. Hier kunt u ook zien dat de trainingen van Arbode zeer scherp zijn geprijsd. Vergeleken met onze directe concurrenten bent u bij Arbode een stuk voordeliger uit. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een training!

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64