KAM opleiding

De veiligheid op een bedrijf mag niet worden onderschat. Het is dan ook van groot belang dat u op uw werk personeel heeft rondlopen dat hier een gedegen kennis van heeft. Per slot van rekening zit een ongeluk in een klein hoekje en moet u er zorg voor dragen dat uw mensen zo veilig mogelijk kunnen werken. Als u personeel een KAM opleiding laat doen, dan zorgt u ervoor dat er altijd mensen op het werk aanwezig zijn die de veiligheid kunnen waarborgen. Arbode Opleidingen kan voor u deze opleiding voor KAM verzorgen. Op onze website vindt u alle informatie die u hiervoor nodig heeft.

Een KAM opleiding bij Arbode opleidingen

KAM staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Een opleiding voor KAM heeft als doel om het beleid op dit gebied te versterken. Medewerkers van uw bedrijf die deze opleiding volgen kunnen op deze manier het KAM beleid versterken en er voor zorgen dat de veiligheid op uw bedrijf verbetert wordt. Het is van groot belang dat u dergelijke mensen in dienst heeft, aangezien zij er aan kunnen bijdragen dat het bewustzijn van de veiligheid bij uw bedrijf versterkt wordt. Veilige omstandigheden scheppen is namelijk maar een deel van de oplossing, uw personeel moet zelf ook begrijpen hoe ze veilig met hun werkomstandigheden om moeten gaan.

Voordelige KAM opleidingen bij Arbode

Zoals u op onze site kunt zien biedt Arbode de meest voordelige KAM opleidingen aan. Dit gaat niet ten kosten van de grondigheid of de kwaliteit. Cursisten die deelnemen aan een van onze KAM opleidingen hebben na afloop een gedegen kennis van alles op het gebied van Arbo, Milieu en Kwaliteit. Onze docenten zijn zeer ervaren in het overbrengen van kennis op hun cursisten. Daarnaast hebben ze allemaal praktijkervaring op hun vakgebied. Ze nemen voorbeelden uit de praktijk mee naar de cursus om er zo voor te zorgen dat deze informatie goed blijft hangen bij de deelnemers aan de opleiding.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64