KAM coördinator opleiding

Een bedrijf kan niet zonder goede KAM coördinator met een gedegen kennis van zaken. Het is de KAM coördinator die in de gaten houdt of alles bij een bedrijf helemaal in orde is op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Deze coördinator zorgt ervoor dat de veiligheid bij een bedrijf gewaarborgd is en dat alle medewerkers geheel veilig hun werk kunnen doen. Ze zorgen ervoor dat er bij de mensen die bij een bedrijf werken een goed bewustzijn is van de veiligheid. Dit is vaak net zo belangrijk als veilige omstandigheden bij een bedrijf. Een KAM coördinator opleiding van Arbode zorgt ervoor dat een KAM coördinator gecertificeerd wordt.

Opleiding KAM coördinator

Arbode is een opleidingsinstituut waar mensen werken die grote kennis van zaken hebben. Ze hebben ervaring uit de praktijk en weten hun kennis te delen met andere mensen. Iedereen kan wel wat feiten oplepelen uit een boekje, maar of deze informatie dan ook daadwerkelijk blijft hangen is een tweede. Onze docenten hebben passie voor hun vak en betrekken bij een opleiding iedere deelnemer. Daar komt bij dat we er voor zorgen dat ze altijd goed op de hoogte blijven van wat er allemaal speelt op het gebied van veiligheid op het werk. Deze bijscholing is een belangrijk onderdeel van wat onze docenten zo geschikt maakt voor het geven van cursussen.

Een opleiding volgen bij Arbode

Als u meerdere mensen een cursus bij ons wilt laten volgen, dan bieden wij u de mogelijkheid dat onze docent bij u op het bedrijf langskomt. Dit scheelt weer geregel en reiskosten, waar nog eens bijkomt dat uw mensen dan minder tijd kwijt zijn aan het reizen. Op onze website vindt u alle informatie over onze cursussen die u nodig heeft. Hier vindt u ook het schema met cursussen die we zelf geven, waarvoor u uiteraard ook mensen in kunt schrijven. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en voor inschrijvingen. Wij helpen u graag verder.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64