Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Interim veiligheidskundige

Arbode detachering is het detacheringsbureau dat u kan helpen als u op zoek bent naar een interim veiligheidskundige. We hebben een groot aantal experts in onze database staan, die u kunnen helpen als u mensen te kort heeft of in een drukke periode om extra ondersteuning verlegen zit. Wij zoeken voor u de juiste persoon bij de juiste functie. Wij zorgen er daarbij voor dat u precies die persoon gedetacheerd krijgt die perfecte kennis van zaken heeft. Als u op ons aanvraagformulier aangeeft voor welke functie u exact iemand nodig heeft, dan zorgen wij voor de ideale match.

Interimbureau voor veiligheidsdeskundige medewerkers

Elk bedrijf heeft het wel eens: het werk stapelt zich in een drukke periode op en u zit met de handen in het haar. Een nieuwe werknemer aannemen voor wat misschien maar een korte periode is, lijkt dan een beetje overdreven. In zo’n geval is een interim veiligheidsdeskundige aannemen de juiste oplossing. Deze persoon neemt de ervaring en kennis mee waar u om verlegen zit en helpt u zodoende verder met bijvoorbeeld het afronden van een project. Is het project afgelopen en zitten de werkzaamheden erop, dan helpen wij de gedetacheerde weer aan een functie elders. En mocht u op een later tijdstip toch weer iemand nodig hebben, dan kunt u hier altijd met ons contact over opnemen.

Detacheringsbureau op gebied van veiligheid

Arbode Detachering is een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is op het gebied van Kwaliteit, Milieu en Veiligheid. Wij leveren mensen die inzetbaar zijn op bijvoorbeeld de vakgebieden bouw, sloop en onderhoud. Wij zijn een interimbureau voor veiligheidsdeskundige mensen die alles weten van Arbo, Veiligheid en Milieu. Moet er bijvoorbeeld een bedrijfsomgeving worden aangepast op het gebied van arbeidshygiëne? Heeft u brandwachten nodig? Of veiligheidskundige ondersteuning voor het afwerken van de VCA checklist? Neem vandaag nog contact op met Arbode Detachering. U doet dit via het formulier op onze website, of telefonisch. Wij helpen u graag verder, ook als u advies of opleidingen nodig heeft op de gebieden van Veiligheid, Milieu, Arbo en Kwaliteit!

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64