Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Interim KAM manager

Als uw bedrijf op zoek is naar een interim KAM manager, dan moet u eens contact opnemen met Arbode. Ons bedrijf is expert op het gebied van KAM beleid, en alles dat met veiligheid, kwaliteit en milieu te maken heeft. Wij geven een groot aantal opleidingen en kunnen ook op uw bedrijf trainingen geven aan uw personeel. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen als u advies nodig heeft op deze gebieden. En natuurlijk zijn wij actief als interimbureau voor uw KAM manager. Wij hebben de mensen die kennis van zaken hebben en die deze vol inzet bij uw bedrijf tentoon spreiden.

Interim manager met kennis van zaken

Bij Arbode weet u zeker dat u te maken krijgt met mensen die weten waar u naar op zoek bent. In ons bestand staan vele ervaren KAM managers die maar wat graag bij u aan de slag gaan. U kunt ze inzetten op vele gebieden. Zo kunnen ze er bijvoorbeeld voor zorgen dat ongevallen bij uw bedrijf onderzocht worden, en dat er stappen ondernomen worden die herhaling voorkomen. Ze kunnen uw werkvloer inspecteren en in de gaten houden. Ze zorgen dat alle registraties in orde zijn en onderhouden het handboek. Daarnaast kunnen ze u ook adviseren op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu. Ze communiceren met uw klant over KAM en kunnen ook de directie terzijde staan met advies.

Meer weten? Neem dan contact op met Arbode

Laat ons interimbureau uw KAM manager voor u zoeken. Wij doen er alles aan om elke keer een perfecte match te vinden. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om uw wensen aan ons kenbaar te maken. Heeft u per direct iemand nodig? Voor kortere tijd of juist voor een lange periode? Dit zijn allemaal mogelijkheden bij Arbode Detachering. Wij zorgen ervoor dat iets dat vaak bij een bedrijf als neventaak wordt gezien toch op professionele wijze wordt ingevuld.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64