Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Interim KAM Coördinator

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een interim KAM coördinator met kennis van zaken? Heeft u op uw bedrijf geen eigen KAM coördinator of is uw KAM expert door ziekte tijdelijk weggevallen? Bij Arbode Detachering vinden we de KAM coördinator die perfect geschikt is om tijdelijk bij uw bedrijf de honneurs waar te nemen. Interne KAM coördinatoren hebben vaak ook niet de kennis in huis om alle aspecten te overzien, aangezien de KAM functies meestal naast de eigen taken komen. Vindt u bij ons interimbureau een KAM coördinator, dan weet u zeker dat deze alle kennis heeft die nodig is om voor uw bedrijf van dienst te zijn. Deze taken kunnen full time of part time worden ingevuld.

Interimbureau voor KAM coördinator en andere experts

Er komt een aanzienlijk takenpakket om de hoek kijken voor de gemiddelde KAM coördinator. Toch is het de moeite om een dergelijke professional in dienst te nemen. Met de kennis op het gebied van Kwaliteit, ARBO en Milieu die een KAM coördinator in dienst heeft kan een bedrijf flink op de kosten besparen. Hier komt nog eens bij dat steeds meer opdrachtgevers bij een project als eis stellen dat hier ook een KAM coördinator bij aanwezig is. Een voordeel van de KAM coördinators die wij detacheren is het feit dat deze vaak op korte termijn inzetbaar zijn, voor de periode dat u ze nodig heeft.

Een interim KAM coördinator van Arbode

Bij Arbode bent u aan het juiste adres voor een KAM coördinator met grote kennis van zaken. De KAM experts die wij detacheren zijn allemaal geheel op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op hun vakgebied. Ze worden regelmatig bijgeschoold en zijn er ook zeer bedreven in om hun kennis over te brengen op andere mensen bij een bedrijf. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als u op zoek bent naar een professionele KAM coördinator. U kunt ook bij ons terecht voor advies en opleidingen op het gebied van veiligheid op het werk.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64