Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Interim HVK

U wilt de veiligheid van uw personeel niet zomaar aan iemand overlaten. Zeker in bijvoorbeeld de Bouw, Sloop of Onderhoud is veiligheid een belangrijk punt. Een ongeluk zit hier in een klein hoekje, ongeacht hoeveel aandacht er is besteed aan de veiligheid bij een project. U heeft altijd iemand nodig die de veiligheid in de gaten kan houden en die ervoor zorgt dat de bestaande situatie dusdanig wordt aangepast dat hij zo veilig mogelijk is. U kunt hiervoor mensen laten opleiden bij Arbode Opleidingen, waar wij alle expertise hiervoor in huis hebben. Heeft u echter snel iemand nodig, bijvoorbeeld om een tijdelijk weggevallen personeelslid op te vangen, neem dan contact op met Arbode Detachering.

Interimbureau voor HVK

Arbode Detachering is een detacheringsbureau dat gespecialiseerd is in het verzorgen van personeel op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. Al onze medewerkers hebben veel expertise op dit gebied en willen zich geheel inzetten om ervoor te zorgen dat de veiligheid op uw bedrijf wordt gewaarborgd. Heeft u bijvoorbeeld iemand nodig die de veiligheid op uw werkplaats in de gaten houdt? Iemand die ondersteuning biedt aan het management? Of iemand die de organisatie van het veiligheidsbeleid kan optimaliseren? Onze experts kunnen zelfs ingezet worden om interne veiligheidstrainingen te verzorgen aan uw personeel. Zo wordt uw personeel zich ook beter bewust van hun eigen veiligheid tijdens het werk. Per slot van rekening is een beter bewustzijn van de veiligheid de eerste stap in de richting van een veiliger werkomgeving.

Een interim HVK expert detacheren

Wij kunnen een interim HVK expert bij uw bedrijf detacheren indien u dit nodig heeft. Zij zorgen ervoor dat de werkdruk op uw werkvloer afneemt, dat u extra toezicht heeft en dat er extra deskundigheid aan uw team wordt toegevoegd. U kunt altijd contact met ons opnemen als u iemand nodig heeft om tijdelijk uw team te komen versterken. Arbode Detachering is een interimbureau voor HVK waar u terecht kunt voor ervaren personeel op het gebied van Veiligheid, Milieu en Kwaliteit.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64