Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Inhuren veiligheidskundige

Het belang van goede veiligheid bij een bedrijf mag niet onderschat worden. Zeker als het gaat om bouw-, sloop,- of onderhoudswerkzaamheden zit een ongeluk in een klein hoekje. U moet er dan voor zorgen dat u mensen in dienst heeft die veiligheidskundig zijn en die alle ins en outs op dit gebied kennen. Heeft u op dit moment niemand op dit gebied in dienst, of niet genoeg mensen voor de omvang van uw bedrijf? U heeft dan meerdere mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld uw eigen personeel laten opleiden. Arbode heeft een afdeling die dit voor u kan verzorgen. Heeft u echter snel iemand nodig, om een deskundige die alleen tijdelijk een vaste deskundige bij uw bedrijf moet vervangen? Dan kunt u terecht bij ons detacheringsbureau.

Een veiligheidsdeskundige inhuren

Bij Arbode Detachering bent u aan het goede adres voor het inhuren van veiligheidskundige medewerkers. We hebben een grote database met experts op dit gebied, die maar wat graag bij u aan de slag gaan. Dit maakt het voor u een stuk makkelijker. U heeft de expertise van iemand die jarenlange ervaring heeft als veiligheidskundige, maar hoeft deze persoon niet vast in dienst te nemen. Uw werkzaamheden hoeven nu niet onderbroken te worden en u bent er zeker van dat u iemand in dienst heeft met verstand van zaken. Arbode detachering heeft ook een eigen adviesbureau dat u van dienst kan zijn als u advies nodig heeft op het gebied van veiligheidskunde.

Het inhuren van veiligheidskundige medewerkers via Arbode

Op onze website staat een formulier waarmee u eenvoudig de juiste arbeidskundige gedetacheerd krijgt. Geef aan op welk gebied u iemand zoekt en wij zorgen ervoor dat de juiste persoon bij u aan de slag gaat. Arbode biedt expertise op het gebied van Kwaliteit, Veiligheid en Milieu. Zoekt u bijvoorbeeld iemand die ervaring heeft bij grote projecten op het gebied van Bouw, Sloop of Onderhoud? Wij hebben deze mensen in dienst. Een veiligheidsdeskundige wordt zo heel gemakkelijk. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64