Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Inhuren MVK

Voor het inhuren van vakkundig MVK-personeel moet u bij Arbode zijn. Wij zijn een toonaangevend, onafhankelijk opleidings- en adviesbureau op de gebieden Veiligheid, Kwaliteit en Milieu. Wij kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat uw mensen bijgeschool worden op het gebied van bedrijfsveiligheid. Heeft u echter slechts tijdelijk een werknemer nodig die expertise in huis heeft die u node mist bij uw bedrijf? Dan is experts op het gebied van MVK inhuren bij ons detacheringsbureau de ideale oplossing. Wij hebben de mensen in dienst die ook bij uw bedrijf voor toegevoegde waarde kunnen zorgen. En als uw project weer afgelopen is, dan nemen wij deze expert of experts mee naar een volgende klus.

Wat is MVK?

MVK staat voor Middelbare Veiligheidskunde. Dit omhelst alle kennis die nodig is op het gebied van de veiligheid op een bedrijf. Een veiligheidskundige kan situaties op het werk in de gaten houden en bijdragen aan het bewustzijn van werknemers als het op veiligheid aankomt. Per slot van rekening zit een ongeluk in een klein hoekje en wilt u er als werkgever voor zorgen dat de kans dat uw mensen iets overkomt minimaal is. Het inhuren van MVK personeel voor uw project levert een zeer goede bijdrage aan de veiligheid. Met de kennis en ervaring die onze mensen in dienst hebben wordt de veiligheid van uw personeel gewaarborgd.

MVK experts inhuren bij Arbode

Tijdelijk een MVK expert nodig? Heeft u wel een MVK expert in huis maar is deze tijdelijk uitgeschakeld? Wij hebben het personeel in dienst dat dit gat in kan vullen. Voor het inhuren van MVK experts kunt u altijd bij ons terecht. Vult u simpel het formulier op onze website in en wij zorgen ervoor dat een van onze experts bij u komt werken tot uw project is afgelopen. U hoeft niemand in dienst te nemen, en wij nemen onze expert weer mee naar het volgende project.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64