Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Inhuren KAM manager

Wilt u een professionele KAM manager inhuren? Bent u op zoek naar iemand die met ervaring en toewijding in uw bedrijf aan de slag gaat voor de periode dat dit nodig is? Bij Arbode Detachering vindt u mensen die hun sporen hebben verdiend in het vak en die er ook voor zorgen dat ze op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen. Per slot van rekening is dit ook nodig bij iets dat zo belangrijk is als de veiligheid op uw bedrijf. Neem vandaag nog contact op met Arbode Detachering als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Inhuren KAM manager

Er zijn meerdere redenen te noemen waarom een bedrijf een professionele KAM manager nodig heeft, die zich volledig op deze taken kan richten. Steeds meer opdrachtgevers willen een opdracht alleen aan bedrijven geven die een KAM manager in dienst hebben. Daar komt bij dat een KAM manager dankzij de expertise die in huis is voor een behoorlijke besparing op de kosten kan zorgen. Daar komt bij dat u met een KAM manager iemand in dienst heeft die de veiligheid op uw bedrijf in de gaten kan houden en die ervoor zorgt dat deze ook gewaarborgd blijft. We denken dat dit belangrijke redenen zijn waardoor een KAM manager inhuren tot uw top prioriteiten moet behoren.

U heeft een goede KAM manager nodig

Het inhuren van een KAM manager bij Arbode is zeer flexibel. Of u nu een KAM manager nodig heeft die per direct beschikbaar is voor een korte periode, of een expert op dit gebied die voor langere tijd beschikbaar is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. De mensen die voor ons werken hebben passie voor hun beroep en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ook uw bedrijf zo effectief mogelijk met veiligheid, arbo en milieu omgaat. Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op voor een afspraak.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64