Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Inhuren KAM Coördinator

Als u op zoek bent naar een KAM coördinator die op de hoogte is van alle ontwikkelingen op zijn vakgebied, dan moet u bij Arbode Detachering zijn. Wij hebben een groot aantal vakkundige KAM coördinatoren in dienst die u direct terzijde kunnen zijn als u op korte termijn een ervaren kracht nodig heeft. Veel bedrijven hebben geen eigen KAM coördinator in dienst. Het gebeurt ook dat een bedrijf wel een KAM expert in dienst heeft, maar dat deze de KAM taken moet uitvoeren naast de eigen taken. Hierdoor heeft het geen prioriteit, terwijl het KAM beleid van een bedrijf wel uitermate belangrijk is. U kunt dan bij Arbode Detachering terecht voor een coördinator met kennis van zaken.

Wat is KAM?

KAM staat voor alle werkzaamheden op het gebied van Kwaliteitsbewaking, ARBO en Milieu die bij een bedrijf ondernomen worden. Steeds meer opdrachtgevers stellen als eis dat ze opdrachten alleen willen laten uitvoeren door bedrijven die een KAM coördinator in dienst hebben. Inhuren van een KAM coördinator is een verstandige zet. Gaat u een KAM coördinator inhuren, dan verzekert u uzelf ervan dat er iemand in uw bedrijf komt die helemaal op de hoogte is van alle eisen die er aan een KAM beleid bij een bedrijf gesteld worden. De professionals van Arbode worden regelmatig bijgeschoold zodat ze alle nieuwe eisen van binnen en buiten kennen.

Waar kan een interim KAM coördinator voor worden ingezet?

Er zijn meerdere taken die u door een KAM coördinator uit kunt laten voeren. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het uitvoeren van audits en werkplekinspecties, maar ook het controleren van vereiste registraties. Ze onderzoeken bedrijfsongevallen en zorgen voor het invoeren van maatregelen om herhaling te voorkomen. Ook kunnen ze u en uw werknemers adviseren op het gebied van Kwaliteit, ARBO en milieu. Wilt u een KAM coördinator inhuren? Neem dan vandaag nog contact op met Arbode Detachering. We kunnen dan met u de mogelijkheden doornemen. U kunt ook bij ons terecht voor advies en trainingen op het gebied van Veiligheid op de werkvloer.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64