Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Inhuren HVK

Veiligheid is een belangrijk onderdeel van elk bedrijf. U wilt per slot van rekening toch ook dat uw personeel zonder kleerscheuren hun werkdag door kan komen! Om de veiligheid bij een bedrijf te waarborgen heeft u mensen nodig die op de hoogte zijn van de Veiligheidskunde. Deze mensen kunnen situaties inschatten en veiliger maken, uw personeel op hun verantwoordelijkheden wijzen en de werkvloer in de gaten houden. Als u bij een project iemand nodig heeft die kennis heeft van Veiligheidskunde, dan kunt u terecht bij Arbode Detachering. Wij hebben mensen in dienst die MVK of zelfs HVK gecertificeerd zijn en die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de veiligheid bij uw bedrijf.

Inhuren HVK expert

Een HVK expert kan voor meerdere verschillende taken worden ingezet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het in de gaten houden van een werkvloer, maar ook aan het inschatten en veiliger maken van situaties. Gaat u bij ons een expert op het gebied van HVK inhuren, dan kunt u deze ook inzetten voor het optimalisatie van de organisatie van het veiligheidsbeleid, of praktische ondersteuning van het managementteam. Ze kunnen managementsystemen onderhouden en andere ARBO en veiligheids gerelateerde zaken op zich nemen. U kunt onze experts zelfs inzetten om uw personeel een interne opleiding te geven, zodat ook zij op de hoogte zijn van de veilligheid bij een bedrijf. U kunt een situatie nog zo veilig maken, maar als het personeel zich niet bewust is van welke gevaren er allemaal mogelijk zijn, dan wordt de situatie er niet minder onveilig op.

Meer informatie aanvragen?

Op de website van Arbode vindt u meer informatie over het inhuren van HVK expert of ander veiligheids gerelateerd personeel. Meer weten voordat u overgaat tot HVK inhuren? U kunt dan ook altijd contact met ons opnemen. We vertellen u graag meer over het werk dat onze experts voor u kunnen uitvoeren. Heeft u iemand nodig voor een korte periode, ter vervanging van een ziek werknemer? Of iemand die langere tijd een gat op kan vullen? Bij Arbode Detachering is dit allemaal mogelijk.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64