Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Detachering veiligheidskundige

Is uw bedrijf tijdelijk op zoek naar een goede veiligheidskundige? Neem dan contact op met Arbode Detachering. Wij hebben een groot aantal experts op het gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu in dienst die voor u de werkzaamheden uit kunnen voeren. Onze medewerkers kunnen het werk van u overnemen als u een drukke periode heeft, of een functie invullen die u misschien (tijdelijk) niet ingevuld heeft. Wij hebben deskundigen op verschillende gebieden in dienst. Deze deskundigen hebben niet alleen een grote vakkennis, maar ook zeer veel ervaring met hun werk. Bij Arbode Detacheringen vindt u altijd de juiste expert voor uw openstaande functie.

Detachering veiligheidskundige

Arbode Detachering is een toonaangevend detacheringsbureau voor een veiligheidskundige op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu. Bij ons vindt u eenvoudig de veiligheidskundige die ervoor zorgt dat alles op uw werk volgens de heersende veiligheidseisen verloopt. U hoeft zich daarbij geen zorgen te maken dat er bij de detacheren van een veiligheidskundige iets misgaat. U vult op ons aanvraagformulier in wat voor expert u zoekt en wij zoeken in onze database hier de persoon bij die echt een verschil kan maken bij uw bedrijf. Ons detacheringsbureau voor veiligheidskundige en andere experts heeft veel ervaring in het matchen van de juiste persoon bij het juiste bedrijf.

Detacheren van veiligheidskundige experts

Bij ons vindt u experts op meerdere gebieden. Het gaat hier bijvoorbeeld om de detachering van veiligheidskundige experts op het gebied van bouw-, sloop- en onderzoekswerkzaamheden. Onze experts bieden ook veiligheidskundige ondersteuning bij de VCA checklist. Daarnaast hebben we ook mensen op het gebied van Arbo, Veiligheid en Milieu bij de invoering van zorgsystemen. Dit is slechts een kleine greep uit de expertises waar we u ondersteuning kunnen bieden. Als u meer vragen heeft, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het formulier op onze website, of telefonisch. U kunt Arbode ook inschakelen voor advisering en opleiding op het gebied van Kwaliteit, Milieu en Arbo.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64