Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Detachering MVK

Voor het detacheren van MVK experts moet u bij Arbode Detachering zijn. Bij ons bureau vindt u de perfecte mensen voor elke functie. Wij zorgen ervoor dat er iemand tijdelijk bij u komt werken die verstand van zaken heeft, met veel ervaring op dit gebied. Arbode is een detacheringsbureau voor MVK experts dat door de jaren heen al heel wat bedrijven heeft geholpen aan vakkundig personeel. Met een expert van MVK krijgt u iemand tijdelijk in dienst die echt meerwaarde biedt. Wij kunnen ook het opleiden van uw personeel verzorgen, maar als u snel iemand nodig heeft, of alleen op zoek bent naar tijdelijke vervanging, dan is detacheren van MVK personeel de beste optie.

Detachering van MVK personeel

Arbode Detachering heeft personeel in dienst dat bij u ingezet kan worden op meerdere verschillende gebieden. Heeft u bijvoorbeeld in de Bouw, Sloop of Onderhoud iemand nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij detacheren bijvoorbeeld Middelbaar Veiligheidskundigen die ondersteuning kunnen bieden in het kader van de VCA checklist. Maar wij hebben ook personeel beschikbaar voor advies op gebied van Arbo, Milieu en Veiligheid bij de invoering van zorgsystemen. Ook leveren wij arbeidshygiënisten die kunnen helpen als er veranderingen in de situatie op uw werk doorgevoerd moeten worden. De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid.

Een detacheringsbureau voor MVK experts

Bij Arbode Detachering kunt u terecht als u personeel zoekt op het gebied van bijvoorbeeld Steigerinspecties, brandwacht en veiligheidswacht. Ook kunnen wij DLP-ers detacheren die kennis hebben van werkzaamheden in verontreinigde grond. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van het soort personeel dat wij in dienst hebben. U kunt dan tijdelijk bij ons iemand inhuren. Zo hoeft u niet zelf iemand in dienst te nemen als er slechts tijdelijk een functie ingevuld hoeft te worden. Neem voor het detacheren van MVK personeel vandaag nog contact met ons op. Samen met u bekijken we wat de mogelijkheden zijn en welke van onze experts het beste bij uw bedrijf of project zou passen!

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64