Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Detachering KAM medewerker

Laat de detachering van een KAM medewerker bij voorkeur over aan een bureau dat veel ervaring heeft op dit gebied. U kunt bij Arbode terecht voor het detacheren van een KAM medewerker die kennis van zaken heeft. De mensen die wij inzetten bij onze klanten hebben veel ervaring met het uitvoeren van hun taken en staan te trappelen om deze kennis ook op uw bedrijf te delen. Een KAM medewerker zorgt voor het opstellen en uitvoeren van uw Kwaliteit, Arbo en Milieu beleid, wat een belangrijk onderdeel is van uw bedrijfsvoering. Steeds meer opdrachtgevers willen geen opdrachten meer gunnen aan bedrijven als deze geen KAM medewerker in dienst hebben.

Kwaliteit en kennis bij Arbode

Waar kunt u een KAM medewerker allemaal voor inzetten? Deze KAM medewerker kan met u uw beleid op het gebied van veiligheid op de werkvloer met u doornemen en hier onjuistheden of problemen uithalen. De KAM medewerker houdt voor u de veiligheid op de werkvloer in de gaten. Als er ongevallen zijn gebeurd dan bekijkt de KAM medewerker wat hier de aanleiding voor is geweest en hoe een herhaling in de toekomst voorkomen kan worden. Dit is slechts een deel van de taken van een KAM medewerker. Detachering van een KAM medewerker is dan ook van harte aanbevolen als u de veiligheid op uw werkvloer serieus neemt.

Detacheren KAM medewerker door Arbode

Neem vandaag nog contact met ons op als u detachering van een KAM medewerker overweegt. Als detacheringsbureau voor een KAM medewerker weet Arbode als geen ander aan welke eisen een goede KAM manager moet voldoen. We kunnen u ook adviseren op het gebied van uw Arbo-, milieu- en veiligheidsbeleid en hebben gediplomeerde docenten in dienst die bij u een training kunnen komen geven. Met Arbode weet u zeker dat te maken heeft met KAM medewerkers die passie hebben voor hun vak, en die zich volledig voor u bedrijf in willen zetten!

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64