Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Detachering KAM Coördinator

Het belang van een goede KAM coördinator bij uw bedrijf mag niet onderschat worden. KAM staat voor Kwaliteit, Arbo en Milieu. Een professionele medewerker die deze KAM-taken voor u op zich neemt kan u veel geld besparen, en een belangrijke bijdrage leveren aan de veiligheid bij uw bedrijf. Het is niet voor elk bedrijf mogelijk om altijd een fulltime KAM coördinator in dienst te hebben. In een dergelijk geval is detachering van KAM coördinator en expert een goed idee. U heeft bij het detacheren van een KAM coördinator toch een professional in dienst die alle kennis heeft, maar die u niet volledig in dienst hoeft te houden. Bij Arbode Detachering hebben we KAM coördinators in dienst die een belangrijke bijdrage aan uw bedrijf kunnen leveren.

Detacheringsbureau KAM coördinator

Wat kan een goede KAM coördinator allemaal voor u beteken? Een KAM coördinator is een professional die zowel kwaliteit-, arbo, als milieudeskundigheid als expertises heeft. Deze coördinator wordt ingezet voor het coördineren van management systemen als ISO 9001:2000, ISO 14001 en VAC. Daarnaast worden door een KAM coördinator audits en werkplekinspecties uitgevoerd, worden vereiste registraties gecontroleerd en worden ongevallen onderzocht. De coördinator dient voorstellen in om te voorkomen dat herhalingen van ongevallen voorkomen en adviseert op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu. Via een detacheringsbureau een KAM coördinator inhuren verzekert u van een kracht die alle benodigde expertise heeft.

Het detacheren van KAM coördinator en overig personeel

Bij Arbode Detachering vindt u de perfecte KAM coördinator voor uw situatie. Wij hebben een groot aantal gecertificeerde KAM experts in onze database zitten, die er alles voor willen doen om een bijdrage te leveren aan uw werkzaamheden en projecten. Voor de detachering van een KAM coördinator moet u dan ook bij Arbode zijn. Onze mensen kunnen niet alleen alle taken aan die u ze opgeeft, ze kunnen ook instructie geven aan uw overige medewerkers, zodat ook zij hier alle ins en outs van kennen. Neem daarom vandaag nog contact op met Arbode als u de mogelijkheden met ons wilt bespreken.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64