Binnen 24 uur een voorstel op maat met één of meerdere kandidaten

Detachering HVK

Op zoek naar een HVK expert die een positieve bijdrage kan leveren aan uw project? Dan hoeft u alleen maar even contact op te nemen met Arbode Detachering. Wij hebben zowel Middelbare als Hogere Veiligheidskundigen in dienst die ervoor kunnen zorgen dat de veiligheid bij uw project goed in de gaten wordt gehouden. Heeft u momenteel even niemand op dit gebied in dienst? Of is uw HVK-medewerker tijdelijk niet in staat zijn functie uit te voeren? Arbode Detachering zorgt ervoor dat deze functie snel is ingevuld. Ook als u bijvoorbeeld behoefte heeft aan extra toezicht op de werkplaats of u niet overtuigd bent van de aanwezige expertise is het detacheren van HVK personeel bij ons mogelijk.

Detacheringsbureau voor HVK personeel

Bij ons kunt u altijd terecht voor goed opgeleid, ervaren HVK personeel. Voor de detachering van HVK experts kan Arbode Detachering u verder helpen. Een HVK expert kan bij een project meerdere taken hebben. Zo kunnen onze mensen er bijvoorbeeld voor zorgen dat er een V&G plan ontwerpfase en uitvoerfase wordt opgezet. Ze kunnen de organisatie van het veiligheidsbeleid optimaliseren, het management bij een project ondersteunen met het uitvoeren van praktische taken en toezicht houden op de werkvloer. Daarnaast kunnen onze experts interne veiligheidstrainingen verzorgen, Managementsystemen onderhouden en alle andere aan ARBO en veiligheid gerelateerde taken uitvoeren. Onze experts zijn veelzijdig en vakkundig en kunnen elk project naar een goed einde helpen.

Detachering van HVK experts

Voor het detacheren van HVK personeel neemt u contact op met Arbode Detachering. U doet dit eenvoudig via het formulier op onze website, of telefonisch. Als u hierbij aangeeft voor welke taken onze mensen ingezet gaan worden, dan zorgen wij ervoor dat u tijdelijk een expert gedetacheerd krijgt die een positief stempel op uw project gaat drukken. Ons detacheringsbureau voor HVK personeel heeft veel ervaring in het zorgen voor het juiste personeel voor belangrijke projecten. Bij ons weet u zeker dat u iemand in dienst krijgt die toegevoegde waarde heeft.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64