Cursus KAM coördinator

Op zoek naar een vakkundige cursus KAM coördinator? Dan bent u bij Arbode Opleidingen aan het juiste adres. Onze professionele, deskundige docenten zorgen ervoor dat u en uw mensen helemaal op de hoogte zijn van alles wat er bij de veiligheid op uw bedrijf komt kijken. In grote of kleine groepen geven ze grondige uitleg van alle aspecten op het gebied van Kwaliteit, Arbo en Milieu. Onze docenten kunnen deze cursus bij u op het kantoor geven, zodat uw mensen hier niet voor op stap hoeven. Met de kennis die wij met ze delen zorgen ze ervoor dat het ook op uw bedrijf straks met de veiligheid prima gesteld is!

Vakkundige docenten voor uw KAM coördinator cursus

Het effect van een goede opleiding staat of valt bij de docenten. U zit niet te wachten op docenten die droog oplepelen wat er in werkmappen staat. U wilt een docent die bevlogen zijn punt maakt en die zelf ervaring heeft in de praktijk. Deze docenten vindt u bij Arbode. Al onze docenten zijn daarnaast ook geheel op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op hun vakgebied, waar ze voor bijgeschoold worden. Zo weet u zeker dat de informatie die bij onze cursus KAM coördinator wordt gegeven ook geheel up to date is. U wilt per slot van rekening dat uw mensen ook op de hoogte zijn!

Het belang van de veiligheid op uw werk

Het is van groot belang dat u op uw werk een veilige situatie schept. Maar, het is minstens zo belangrijk dat uw mensen weten hoe ze met de veiligheid op hun werk om moeten gaan. Als dit besef er niet is, dan kunnen zelfs veilige situaties nog onveilig worden. Onze docenten zorgen ervoor dat dit besef er komt en blijft. Neem daarom vandaag nog contact met ons op over onze KAM coördinator cursus, en de mogelijkheden die u daarvoor bij Arbode Opleidingen heeft.

Lees meer

Arbode is een toonaangevend onafhankelijk opleiding- en adviesbureau op het gebied van Veiligheid, Kwaliteit en Milieu

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

En ontvang maximaal 1 maal per maand onze nieuwsbrief. Je kan altijd weer afmelden middels een link onderin de nieuwsbrief.

Partners Arbode

Gecertificeerde arbo- en reïntegratiedienstverlening. Landelijke dekking maar een regionale benadering, dus altijd dichtbij.
Bij PoortwachterDirect boekt u snel en eenvoudig interventies op het gebied van Arbo, Verzuim, Re-integratie en Duurzame Inzetbaarheid. Wij maken het u makkelijk om adequate en kwalitatief hoogwaardige interventies in te zetten. Met onze kennis van arbo, verzuim, re-integratie en duurzame inzetbaarheid hebben we een compleet aanbod van interventies samengesteld en de beste leveranciers geselecteerd.

Uitzendbureau Canflex
Uw partner in flexibele maatwerk oplossingen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke medewerker om een piek in de werkzaamheden op te vangen, u meer en langer flexibiliteit wilt in uw personeelsbestand of dat u uw proces van verloning liever uitbesteed, wij kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakt concept.

Canflex biedt ook ondersteuning bij het herplaatsen van medewerkers bijvoorbeeld bij reorganisaties, bedrijfsbeëindiging of spoor 2 trajecten.

RegioHR
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Werkadviescentrum
Ondersteunt en ontzorgt zowel het MKB als grote organisaties bij het invullen van hun wensen en behoeften binnen het brede vakgebied van Human Resources Management (Personeel & Organisatie).

Lifework
Ondersteunt bedrijven en medewerkers bij gezondheidsmanagement.

Fazerelli
Levert alle medische professionals op het gebied van arbodienstverlening.

Onze toolboxmeetings

Arbode heeft voor u een groot aantal toolboxmeetings gemaakt, die u vrij mag gebruiken.

Kom je er niet uit? Bel ons!

Heeft u vragen dan kunt u via het contactformulier uw vraag stellen of bellen met een van onze binnendienst medewerkers op 0183 – 64 88 64